11/30/19

«Світ цікавий пізнаємо та розумними стаємо»


       Педагогічні працівники постійно підвищують професійний рівень, педагогічну майстерність, загальну культуру. Цьому значною мірою сприяє організація методичної роботи з учителями, а саме їх участь у різноманітних методичних заходах.
      З метою поширення педагогічного досвіду та в рамках проведення марафону початкової школи «Світ цікавий пізнаємо та розумними стаємо» в ОЗ « Твіржанський ЗЗСО І-ІІІ ст. – ЗДО» відбулося засідання методичного об’єднання вчителів 3 класів (керівник О.Я. Мартин).
    Майстер – клас «Я це роблю так...» з учителями провела педагог вищої кваліфікаційної категорії закладу О.М. Мочерад. Вчителька поділилася з колегами  досвідом роботи з проблемної теми «Нестандартні форми та методи роботи як засіб формування ключових компетентностей».
    Учасники майстер-класу за допомогою гри «Кольорова мозаїка»  розподілилися на групи. У ході виконання нестандартних завдань, серед яких були ігри «Конструктор», «Нісенітниця», «Різнокольорова карусель», «На що схоже», вправи «Діалог-перевтілення», «Знавці фразеологізмів», кожна група презентувала свої ідеї, рішення, бачення та приклади.
    Родзинкою майстер-класу був оберіг українського народу – віночок, у який після виконання кожної вправи впліталася стрічка відповідного кольору.
    Вчителька вважає, що цей доробок стане корисним у педагогічній діяльності колег.


Немає коментарів:

Дописати коментар