12/04/19

Математичний марафон «Один, два, три …сто…»

Математичний марафон в ОЗ «Твіржанський ЗЗСО І-ІІІ ст. - ЗДО» проходив під назвою «Один, два, три …сто…» Основним завданням було підвищити інтерес учнів до навчальної діяльності, сформувати математичний світогляд, розширити й поглибити знання, уміння і навички. А також сприяти вихованню самодисципліни та самоорганізації. Впродовж тижня використовувались різні прийоми і форми організації урочної та позаурочної діяльності, які забезпечували підвищення мотивації та пізнавального інтересу учнів, сприяли розкриттю внутрішнього потенціалу.
Розпочався марафон математики з радіолінійки, під час якої учні, котрі готувалися, ознайомили інших школярів з цікавими математичними фактами.
Другого дня на базі ОЗ «Твіржанський ЗЗСО І-ІІІ ст. – ЗДО» відбулася інтелектуальна гра «LG - еврика», під керівництвом вчителя Чміль Т.З. Учні 8-9 класів змагалися за звання «Математик - 2019». Учасники продемонстрували свої знання з математики, висловлювали свою думку, взяли участь у різноманітних конкурсах.
Третього дня на базі філії «Хоросницький ЗЗСО І-ІІ ст.» проведено сміхопанораму під такою ж промовистою назвою - «Усміхнись». Учні презентували веселі сценки – смішинки для шанувальників математичного гумору. Вікторина юних математиків серед учнів 5-6 класів дала можливість вибрати ту команду, що була найуважнішою, найкмітливішою та найшвидшою. Кожен одержав гідну нагороду та хороший настрій. Керівниками були Васьків Л.П. та Чайківський В.Д.
Четвертого дня у філії «Мистицький ЗЗСО І-ІІ ст. - ЗДО» організували виставку «Всесвіт з геометричних фігур» та провели математичний квест «Я люблю математику», який передбачав проходження учасниками семи локацій з різноманітними завданнями. Ці заходи відбулися під керівництвом вчителя Новіцької М.І.
П'ятого дня Кінаш М.В, учителька ОЗ «Твіржанський ЗЗСО І-ІІІ ст. – ЗДО», запросила учнів 5 класу у казку, у якій вони разом з казковими героями розв’язували рівняння та розвивали мислення й увагу.
На завершенні марафону відбулася презентація учнівських проєктів «ЇЇ величність МАТЕМАТИКА».

Немає коментарів:

Дописати коментар