5/17/18


Вишиванка цвіте над Україною
 У третій четвер травня українці по всьому світу відзначають День вишиванки, який присвячений українській національній культурі і традиціям.  Незважаючи на свій відносно молодий вік, цей день вже набув широкої популярності і став традиційним.
 З метою популяризації національної спадщини, виховання поваги до рідної культури вихованці Твіржанського НВК щорічно теж активно долучаються до святкування.     
   Педагогічний та учнівський колективи сьогодні прийшли в рідний заклад у вишиванках та стали учасниками патріотичних флеш-мобів та заходів.   Загальношкільне свято «Вишиванка цвіте над Україною», підготовлене  заступником з ВР Приймак М.М. та педагогом-організатором Підбережником С.Б.,  об’єднало школярів, батьків та вчителів  в актовій залі. Учні 6 класу під керівництвом класного керівника Солодкевич О.А.  підготували танок «Рушники на щастя-долю». Старшокласники під виконання державного Гімну організували флеш-моб « З Україною в серці». А на закінчення свята усі присутні спільно з учителем музичного мистецтва Козак І.В. виконали пісню « А сорочка мамина». 

 Кожен залишив у своєму серці приємні спогади та хороші враження від дійств. Немає значення, в якому куточку світу ти живеш (День вишиванки святкують у більш, ніж 50 країнах) головне, що ти українець. Рідна земля, пісня та вишиванка завжди у наших серцях.

Немає коментарів:

Дописати коментар