3/14/18

Відкриття методичного тижня


Світлина від Марії Приймак.Методичний тиждень «Освіторія Мостиської ОТГ: менеджмент, генерування, реалізація» у Твіржанському НВК розпочався 12 березня з круглого столу «Творчість педагога – запорука успіху якісної освіти», який з педагогами НВК провела заступник директора з НВР Щербата І.С. Творчість педагога є однією із актуальних проблем в сучасній освіті. Адже тільки майстер може по-справжньому пізнати дитину, що є однією із найважливіших вимог В.О.Сухомлинського до педагогів, пізнати цей «ніжний паросток, який стане могутнім деревом», цей «цілий світ, неповторний і своєрідний». «Щоб мати доступ до цього казкового палацу, ім’я якого – Дитинство, ви повинні перевтілитися, стати деякою мірою дитиною – лиш за цієї умови вам доступна буде мудра влада над людиною-дитиною», - навчав великий педагог.
Світлина від Марії Приймак.У цікавій формі учасники круглого столу створили модель випускника Твіржанського НВК, опрацювали та проаналізували анкету «Я- творча особистість». За допомогою вправи «Квітка творчості» назвали і записали на пелюстках риси та ознаки творчого педагога. Учителі визначили ті якості, яких, на їхню думку, їм не вистачає і яких вони прагнуть набути, аби стати більш успішними у роботі. Виклали “доріжку професійної майстерності”, тобто кожен зробив свій “крок до успіху”. А на завершення круглого столу переглянули відеоролик «10 кроків зростання педагогічної майстерності».
Зустріч педагогів НВК змотивувала до творчих дій, запалила бажання рухатися в напрямку досягнення цілей та нагадала, що педагогічний колектив Твіржанського НВК – це наполегливий творчий колектив однодумців, справжніх майстрів своєї справи.

Немає коментарів:

Дописати коментар