2/14/18

Вміння захистити себе від грипу та ГРВІ є важливим для кожного

На виконання наказу Департаменту освіти і науки Львівської обласної державної адміністрації  від 06.02. 2018 р. № 07-08/462 щодо попередження поширення грипу та гострих респіраторних вірусних інфекцій в закладах освіти у Твіржанському НВК здійснюється ряд профілактичних заходів з метою недопущення розповсюдження цих захворювань серед учнів. Зокрема, щоденно здійснюється облік дітей, які захворіли, проводяться профілактичні бесіди з учнями та батьками, а 7 лютого дирекцією НВК для учнів 1-11 класів було організовано лекцію за участю медичного працівника, фельдшера  села Твіржа Кузик Н. С.
     Під час заходу  медичний працівник ознайомила дітей, враховуючи  вікові особливості, із профілактичними заходами, яких потрібно дотримуватись, аби вберегти себе від  грипу, кору, дифтерії. Лекція відбувалась у формі діалогу, під час якого учні мали можливість ставити запитання та отримати вичерпні відповіді на них. Прослухавши настанови фельдшера, діти знають про загрози, які несуть за собою перелічені хвороби та переконані, що простіше попередити недугу, ніж її лікувати. Бесіду щодо профілактики грипу та ГРВІ медичний працівник провела також із педагогічним колективом. 
       Звернулася до учнів директор Книшик С.І., яка нагадала, що в даний період року грип набуває широкого розповсюдження і тому дуже важливо, аби кожен володів інформацією про те, як вміти самому захистити себе від небезпеки захворіти.


Немає коментарів:

Дописати коментар