11/22/17

Робота з батьками

               13 листопада у Твіржанському НВК з батьками десятикласників було проведено батьківські збори на тему: «Ви батьки десятикласників». Привітала присутніх  директор Книшик С.І., а також ознайомила із принципами роботи навчального закладу в рамках нового закону "Про освіту" та наголосила на важливості участі батьків у навчально-виховному процесі. Світлана Іванівна зазначила, що співпраця з батьками – невід’ємна складова роботи Твіржанського НВК, спрямована на гармонійний розвиток дитини як  особистості та виявлення її творчих здібностей.
           Провела батьківські збори класний керівник 10 класу Чміль С.І. Під час бесіди з батьками вона звернула увагу на те, як підтримати свою дитину під час вступу у доросле життя, яке чекає десятикласників попереду,  дала практичні рекомендації щодо того, як уникнути конфлікту з дитиною та стати для неї позитивним прикладом для наслідування.  

     Батьки мали можливість висловити свої думки та пропозиції щодо освітньо-виховного процесу у школі та ознайомитися з успішністю своїх дітей.

Немає коментарів:

Дописати коментар