11/22/17

Збережи природу довкола себе
Конкурс «Життя без сміття» у Твіржанському НВК
     
     10 листопада в Твіржанському НВК відбулася виставка робіт учасників конкурсу «Життя без сміття». До участі в цьому заході було залучено всіх охочих учнів 1-11класів. Метою конкурсу було привернути увагу до проблем, пов’язаних із засміченням природи, та дати можливість учням запропонувати шляхи їх вирішення.
 Вкотре діти вразили своєю неймовірно багатою фантазією і здивували красою та оригінальністю виробів, які можна зробити із використаних, непотрібних матеріалів таких як пластик, пінопласт, поліетилен та ін. Кожен учасник самостійно презентував свій виріб, демонструючи його практичне застосування. Як виявилось, зі сміття можна зробити цікаві та оригінальні речі, які можуть послугувати гарним подарунком або ж прикрасою інтер’єру.

Найкращі роботи у кожному класі було відзначено І місцем, а їх авторів директор Книшик С.І. нагородила грамотами.

     Засмічення довколишнього середовища, безперечно, є однією із найгостріших екологічних проблем сьогодення, тому проведення таких заходів сприяє формуванню в дітей  дбайливого ставлення до природи та розвитку творчих здібностей. Учні Твіржанського НВК сьогодні знайть точно, що те, наскільки чистою буде наша планета, залежить від кожного з нас!


    
       

Немає коментарів:

Дописати коментар