11/29/17

Профорієнтаційний захід


        Питання, як правильно обрати майбутню професію та досягти успіху в кар’єрі, безперечно, є найактуалінишими в житті одинадцятикласників.  Відповіді на них учні 11 класу отримали 13 листопада під час майстер-класу, який провела для них професор, доктор економічних наук, професор кафедри управління персоналом та економіки праці ДВНЗ одного із найпрестижніших вузів нашої країни – Київського національного економічного університету ім.В.Гатьмана – Лопушняк Г.С. Вже маючи у
 житті численні досягення, з власного досвіду Галина Степанівна наголосила на тому, що у сучасному світі, для того, щоб стати успішним у роботі, дуже важливо володіти іноземною мовою, бути комунікабельним та креативним, а головне не боятися проявляти свої здібності й таланти.   Професор ознайомила також з тими спеціальностями та перспективами у навчанні, які пропонує студентам їх вуз.

        Була присутня на заході директор Твіржанського НВК Книшик С.І., яка теж поділилася досвідом з учнями, наголошуючи  на тому, що в досягненні своєї мети спершу потрібно дуже наполегливо працювати, а також побажала успіхів у виборі майбутньої професії своїм вихованцям.

         Послухавши авторитетних людей, одинадцятикласники зможуть правильно  розставити пріоритети на майбутнє. Хай їм щастить!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар