11/15/19

Реалізація проєкту "Єдина країна - рідна Україна"("Схід і Захід разом").


Зустріч гостей з Луганщини - учителів, учнів, керівника Білокуракинського ЗЗСО І-ІІІ ступенів.
Педагогічний та учнівський колективи  ОЗ «Твіржанський ЗЗСО І-ІІІ ст. – ЗДО» на чолі з директором Книшик С.І.  радо зустрічали луганчан.
 Хлібом, як годиться. У фоє закладу разом помолилися до Матінки Божої за мир та спокій в Україні. Концертна програма, яку підготували діти, мала на меті створити радісну атмосферу, наповнену ефектними номерами талановитих учнів, веселу та доброзичливу.
Діти дивували гостей чарівною грою на музичних інструментах, веселим співом, танцями та бойовим гопаком. Виставка малюнків, учнівських виробів із дерева та бісеру, сухого листу і плодів дерев вражала своєю професійністю виконання та привертала увагу гостей. Директорка закладу Світлана Іванівна разом із учнями подарували гостям ікону Святої Родини та історичну книгу про культурну столицю України-Львів, а також - ангелочки для дітей. З уст гостей пролунало чимало гарних слів.
Учні двох закладів вперше побачилися, але з легкістю зав’язалися товариські  відносини між ними. Родзинкою знайомства та приємною згадкою стала "Алею дружби з троянд", які гості привезли зі собою та всі спільно висадили на території закладу. Наступного дня - весела дискотека та вечір цікавих конкурсів. Представники учнівського самоврядування бачилися з однолітками зі Сходу і втретє, дівчата провели гостей, побажавши щасливого повернення додому. Педагоги закладу долучились до екскурсій Мостиськами та Львовом.
Проєкт «Єдина країна - рідна Україна» - це чудова нагода пізнати звичаї  різних куточків одної Батьківщини. Адже розділяють лише кілометри, решта має бути спільним, проте наповненим власним колоритом.

Немає коментарів:

Дописати коментар