5/10/19

День відкритих дверей


10 травня в ОЗ «Твіржанський ЗЗСО І – ІІІ ст. – ЗДО»   проведено День відкритих дверей. Адміністрація, вчителі та учні опорного закладу радо вітали гостей з Берегівського НВК, філії « Мистицький ЗЗСО І-ІІ  ст. – ЗДО», філії «Хоросницький ЗЗСО І-ІІ ст.».
      Зі вступним словом до гостей звернулися директор ОЗ «Твіржанський ЗЗСО І – ІІІ ст. – ЗДО» Книшик С. І., заступник з навчальної роботи Щербата І.С. та заступник з виховної роботи Приймак М.М. Світлана Іванівна познайомила гостей з творчим педагогічним колективом однодумців, людей, котрі люблять та поважають  дітей, свою професію, вкладають   душу  у роботу з  вихованцями.
     Іванна Степанівна розповіла про досягнення вчителів та учнів, переможців олімпіад та конкурсів, про технічне та матеріальне забезпечення опорного закладу, а також про організоване гаряче харчування.
     Марія Мирославівна познайомила з роботою учнівського самоврядування закладу. Поділилася враженнями про цікаву та захоплюючу участь у ІV Всеукраїнській науково-практичній конференції з національно- патріотичного виховання  у Києві, на якій побували учні закладу, звернула увагу на те, що завдяки  активній участі в загальношкільних заходах виховуються лідерські якості випускника.
     Ведучими свята були Ханик Марія, Ковальчик Софія та Сокульський Володимир. Розважальну програму продовжила інсценізація вистави                 О. Коломійця «Фараони», яку відтворили учні 8, 6 та 2 класу. Під керівництвом вчителя музичного мистецтва  Козак І.В. тріо дівчат «Гармонія» виконали пісню «Сонце України» та вокальний ансамбль «Золоті струни»  - музичний  твір на сучасний мотив «Несе Галя воду».
Після відкритого виховного заходу директор Книшик С.І. провела екскурсію освітнім закладом.
     В  ОЗ «Твіржанський ЗЗСО І – ІІІ ст. – ЗДО» навчаються діти не лише з нашого села, а й з  міст Мостиська та Судова Вишня, сіл Гостинцеве, Хоросниця, Берегове, Арламівська Воля, Солом’янка, Стоянці, Вуйковичі, Раденичі, Крисовичі  та Ганьковичі.  

В нас  – пошук талантів, пробудження думки,
А ще – це довіра, це дружні стосунки:
Учитель – батьки, вихователь – дитина,
Учитель – дирекція, школа – родина!
Дні відкритих дверей вже стали хорошою традицією і дають змогу познайомитися із учнями й  побачити заклад зсередини.  Тож, щиро запрошуємо всіх, хто бажає у нас навчатися.

Немає коментарів:

Дописати коментар