5/11/19

Батьківські збори як форма організації роботи з батьками


 Робота з батьками займає важливе місце в діяльності освітнього закладу. Вона може бути як індивідуальною, так і колективною. Найбільш результативною є батьківські збори, оскільки батьки мають змогу не лише дізнатися про досягнення своїх дітей, але й самим навчитися  витриманого спілкування з дітьми. Саме з цією метою в ОЗ «Твіржанський ЗЗСО І-ІІІст. – ЗДО» відбулися загальношкільні батьківські збори,  які, за запрошенням директора Книшик С.І., провела  Матяшук В.П., кандидат історичних наук, завідувач кафедри суспільствознавчої освіти ЛОІППО, голова громадської організації «Львівського обласного центру гуманної педагогіки».
   Валентина Петрівна презентувала батькам промовисті картинки зі щоденного спілкування з дітьми, найбільш типові помилки у вихованні зі сторони батьків. Наголосила на вагомості батьківської уваги до найменшого досягнення. Спілкування відбувалося в активній взаємодії лектора з батьками. Було живим, вільним та позитивним.
   Батьки дізналися про важливі аспекти у спілкуванні з дітьми, можливі прогалини у вихованні та їхні наслідки. Адже формування особистості відбувається як  у  сімї, так і в стінах освітнього закладу. 

Немає коментарів:

Дописати коментар