11/10/18

Свято осінніх квітів


  Теплим   осіннім листопадом, а саме  09.11.18р.у ЗДО   Твіржанського ЗЗСО I-III ст. відбулося « Свято осінніх квітів».  Діточки  середньої групи,  під керівництвом вихователя Гожої Л.Я. та музичного керівника Козак І.В. дуже активно та гарно виступили перед своїми батьками, вихователями , дітьми та присутніми в залі.
  Свято із вітального слова розпочала директор ОЗ Книшик С.І. З гарною інтонацією та хорошим настроєм,  діточки розповідали вірші про красу та багатство нашої природи:  про квіти, сонечко , вітер, дощик. А також грали в гру «Я- квітка» і  уявляли себе квіточкою, яка їм подобається.
   Квіти зігріває сонечко, а біля них люблять літати різні комашки, тому на свято до нас прилетіли  метелики, бджілки, жучки. Подарували всім свій гарний настрій, танцювали, відгадували загадки про осінні  квіти та грали в гру «Ми жучки» .
  Не обійшлося свято і без хлопці - бурянів, які  хотіли завадити квіточкам рости. Та завзятий дідусь Садівник своєю працею прогнав царство злих Будяків.
   На завершення свята  діточки, у піснях та віршах, закликають усіх любити та берегти природу, милуватися нею, бо це краса українського народу, без якої нам не прожити.
  Батьки із великим задоволенням  та щирими оплесками раділи за своїх талановитих дітей.

Немає коментарів:

Дописати коментар