10/09/18

Одна професія від Бога, а решта-від учителів…


    Працювати  вчителем під силу не кожному випускнику педагогічного вишу.Той, хто все життя присвятив освіті чи школі зокрема, вартий поваги та вдячності.
   Напередодні  свята всіх освітян в ОЗ «Твіржанський ЗЗСО І-ІІІ ст.-ЗДО» одинадцятикласники підготували для своїх наставників красиве вітальне дійство. Директор  Книшик С.І. привітала педагогів, з великою приємністю представила справжніх метрів освіти, які все життя пропрацювали у цій сфері та зараз перебувають на заслуженому відпочинку. Це в минулому завідуюча методичним кабінетом, методист іноземної мови Романишак О.М. та провідний логопед Повх О.І. 
 Дирекції закладу, педагогічному та учнівському колективам направду приємно, що прийняли запрошення та були присутніми на святі  начальник відділу освіти, культури і туризму, молоді та спорту Мостиської міської ради Чернега В.Г. та  спеціаліст відділу ( паралельно вчитель фізики закладу) Мартин М.І. Долучилися педагогічні колективи філій «Мистицького ЗЗСО І-ІІ ст.» та «Хоросницького ЗЗСО І-ІІст».
 Школярі, із допомогою класного керівника Чміль С.І., постаралися на славу. Веселі гуморески, артистично зіграні ролі у сценках про реаліїї вчительського життя, пісні та слова вдячності нікого не залишили байдужими. Заступник з виховної роботи Приймак М.М. та педагог-організатор Підбережник С.Б. допомогли організувати все на належному рівні.
   Особливо приємно було бачити відео від випускників, які, будучи студентами омріяних вишів, пам'ятають свою альма-матер та наставників, котрі допомогли зреалізувати себе в житті.
   Не забули і про вчителів-пенсіонерів. Хоча в силу обставин не змогли всі бути присутніми на заході, але старшокласники завітали в оселю кожного з букетом красивих квітів та кількома строфами щирих слів вдячності та пошани.
   Цей день дав хорошу можливість педагогам із трьох колективів
(Твіржанського, Хоросницького та Мистицького закладів) поспілкуватися разом, зав'язати товариські відносини для того, аби відтепер злагоджено працювати в опорному закладі.
   Праця педагога неоціненна. І той, хто обирає цей шлях, усвідомлює, що для хороших результатів та радості від професії, потрібно перш за все полюбити її та обрати вагомий стимул – навчити та виховати особистість.

Немає коментарів:

Дописати коментар