9/22/18

Головне, аби на землі був мир…




Цей тиждень в ОЗ «Твіржанський ЗЗСО І-ІІІ ст. – ЗДО» пройшов піднесено та направду активно, адже напередодні Дня миру всі учні та навіть вихованці ЗДО долучилися до заходів, котрі внесли в освітянську родину море позитиву та дружніх емоцій. 
Директор Книшик С.І. напередодні заходів привітала всіх зі святом та наголосила на тому, що хлопці зі Сходу борються за те, щоб ми жили під мирним небом.
Кожен хотів взяти участь у підготовці до свята. Заздалегідь був оголошений План заходів, відповідно до якого впродовж тижня проходила акція «Голуб миру». Діти прикрасили паперовими голубами всі закутки закладу та подвір'я. Виготовлені власноруч пташки були в кожному класі, в актовому залі, на дверях та на перилах.
Учнівське самоврядування під керівництвом президента республіки «ТЕМП» Щербатої Ірини випустило тематичну стінгазету.
Взяли активну участь у заходах учасники гуртка «Історичне краєзнавство» під керівництвом Підбережника С.Б.
    
Класні керівники провели виховні години на тему «Мир на землі – радість у родині». До вподоби дітям був і графіті-фестиваль «Живемо мрією про мир», під час якого кожен охочий міг спробувати себе у настінних малюнках кольоровими крейдами.
А наприкінці тижня, власне 21 вересня, здобувачі освіти мали змогу дізнатися багато нового з історії свята. Вразила доля японської дівчинки Садако, про яку розповіла заступник з освітньої роботи Приймак М.М. Інформація про виготовлення Дзвону миру із монеток, зібраних дітьми у 60 країнах світу, теж не залишила нікого байдужим. Ці приклади підтверджують, наскільки великою може бути сила волі у дітей, котрі прагнуть миру. Спільний флеш-моб на подвір'ї теж пройшов урочисто та по-дружньому.
Не забули пом'янути хвилиною мовчання тих, хто віддав своє життя за мирне небо над головою.
Кожен новий день творить історію. Найбільше, чого б хотілося, це припинення військових дій. Щоб на рідній землі нарешті запанував такий омріяний мир та спокій.

Немає коментарів:

Дописати коментар