9/05/18

Свято Першого дзвоника


Перший дзвоник – це свято як для учнів, так і для вчителів. У цьому році він звучав по-особливому, оскільки Твіржанський НВК відтепер буде опорним закладом, Твіржанський ЗЗСО І-ІІІ ст. – ЗДО, адже приєдналися Хоросницький та Мистицький ЗЗСО I-III ст. 

Учнівська родина поповнилася допитливими першокласниками та активними і творчими десятикласниками, з'явились новачки і в деяких інших класах. Педагогічний колектив закладу завжди радий вітати нових учнів, які прагнуть здобувати знання та розвивати свої творчі здібності. Директор Книшик С.І. привітала школярів та батьків із гарним початком нового навчального року. На свято запрошені були воїни АТО, які погодились прийти до своєї альма-матер. За доброю традицією поблагословити учнівський та педагогічний колектив прийшли священики місцевих церков: о.Іван та о.Владислав. Дирекція подарувала наймолодшим учням дзвіночки із національною символічною стрілкою, адже саме вони перші, хто відчинив двері у НУШ. Одинадцятикласники побажали своїм наступникам успіхів у навчанні, добра, миру і під красиву мелодію випустили в небо синьо-жовті кульки із цими побажаннями. Діти одержали альбоми першокласника від народного депутата Я.Дубневича. Учні 7 класу під керівництвом Солодкевич О.А. підготували для всіх присутніх танцювальний дарунок.
Свято пройшло красиво, супроводжувалось усмішками та хорошим настроєм. Сподіваємось, що це був гарний початок нового навчального року.

Немає коментарів:

Дописати коментар