12/20/17

Свято Миколая

Його всі чекають у кожній хатині,
несе він дарунки кожній дитині
      Для усіх дітей свято Миколая, безумовно, найочікуваніше та найбажаніше, його з нетерпінням чекає не тільки малеча, а й дорослі, адже це одне із тих свят, коли кожен хоча б на мить може повірити у диво.
      Атмосфера чарівної казки панувала у Твіржанському НВК 15 грудня з нагоди святкування Дня Миколая-Чудотворця. Усім відомо, що зі щедрими дарами Миколай приходить лише до слухняних та старанних дітей, саме тому учні 5 класу під керівництвом класного керівника Феник М.М. та за участі учнів 4 класу підготували театралізоване дійство «…Іде святий Миколай». Під час заходу діти грали ролі казкових персонажів (зайчика, ангела, антипка, сніжинок…), виконували пісні, розказували вірші, розігрували цікаві сценки та з нетерпінням чекали, коли завітає до них головний гість свята – Миколай. Вражений талантами учнів, цьогоріч Чудотворець неабияк потішив дітей, адже, окрім солодких подарунків, подарував усім присутнім ще й незабутні враження від перегляду концертної програми віртуозів.
         Поважним гостем на святі був меценат зі Львова  пан Сергій Кіра зі своїми помічниками (музикантами-віртуозами), які влаштували для дітей та вчителів справжнє свято позитивних емоцій та радісного настрою.
         Адміністрація школи подякувала гостям за незабутні враження та  привітала з прийдешнім святом, побажавши, щоб добро, подароване дітям, поверталося сторицею.


Немає коментарів:

Дописати коментар