11/01/17

Районний семінар для директорів на базі Твіржанського НВК
       19 жовтня для директорів закладів загальної середньої освіти Мостиської ОТГ було організовано семінар на тему: «Реформування освіти в рамках Закону України «Про освіту»». До участі у цьому заході було запрошено гостей із ЛОІППО, які розкрили важливі аспекти щодо «Нової української школи».
      Розпочала семінар директор Твіржанського НВК  Книшик С.І., яка привітала дорогих гостей у стінах закладу, що очолює та коротко розповіла про своє бачення реалізації нового Закону України «Про освіту».
       І.Сислюк, викладач кафедри освітньої політики КЗ ЛОР «ЛОІППО», розкрила суть регіонального аспекту реформування освіти в рамках цього закону. Щодо формування компетентностей: що має вміти випускник закладу загальної середньої освіти XXI століття, виступив Г.Є.Стасюк, заступник директора КЗ ЛОР «ЛОІППО».  
     У рамках роботи семінару учасники обговорювали, також, створення моделей показників якісної освіти та методичні рекомендації щодо проведення фасилітаційної сесії.
     Підбила підсумки заходу заступник начальника відділу освіти, культури і туризму, молоді та спорту Н.М.Гнатовська та подякувала усім за плідну працю.


Немає коментарів:

Дописати коментар