10/09/17

«Протягни руку милосердя»

Добро та милосердя врятують світ Доброчинна акція «Протягни руку милосердя» З нагоди відзначення Дня людей похилого віку в Твіржанському НВК було проведено доброчинну акцію «Протягни руку милосердя».

 Усі класні колективи активно долучилися до її проведення і протягом тижня разом із класними керівниками мали можливість відновити гарну українську традицію – допомагати старшим людям. «Добро, подароване від щирого серця, повертається сторицею», - переконані учні 10 класу, які стали найактивнішими учасниками акції. Спільно із класним керівником Чміль С.І. вони проявили ініціативу та із задоволенням провідали і допомогли літній жінці Захарко Богданні Петрівні. Живучи по-сусідству зі школою, вона кожного дня радіє дітям, які смакують з її криниці воду вже багато-багато років. Відвідали також десятикласники Маселко Євстахію Іванівну, вчителя-пенсіонера, в минулому директора Стоянцівської школи, заступника директора з навчально-виховної роботи Твіржанської школи та просто чудову, прекрасну людину, яка випустила не одне покоління гідних учнів. 
Діти переконані, що провідати, допомогти, поцікавитися життям і здоров’ям літніх людей – це їх священний обов’язок. Участь у таких заходах – найкращий урок та виховна година для них. Варто також відзначити участь у доброчинній акції учнів 5 класу. Разом із класним керівником Феник М.М. вони відвідали самотнього Даца Михайла Тадейовича, який живе неподалік. Тепла розмова та щирі дитячі усмішки залишили зворушливий слід у серці літнього чоловіка.
 Звичайно, допомога учнів цим людям була не такою значною, проте у неї діти вклали частинку своєї душі. А людяність та доброта, з якою зустрічали учнів обов’язково віддзеркалиться у їх душах та серцях.

Немає коментарів:

Дописати коментар