5/28/17

Свято гумору в Твіржанському НВК




   Гумор – одна з невід’ємних частин нашого життя. З його допомогою ми не тільки продовжуємо собі життя, але також захищаємося від різних негативних подій. Крім цього, наявність (і, навпаки, відсутність) у людини почуття гумору говорить про його особистісно-зорієнтовану відповідність соціальному розвитку та рівні освіченості. Адже очевидно, що правильна реакція на смішні ситуації зближує людей, допомагає згладити неприємну або незручну ситуацію, а іноді навіть рятує від небезпек.
     З метою розвитку почуття гумору й творчої акторської майстерності та відповідно до рекомендованих відділом освіти, молоді та спорту, культури та туризму Мостиської міської ради заходів, у Твіржанському НВК нещодавно пройшло Свято сміху під добре відомою назвою «Казки У».
     Підготували та провели загальношкільне дійство учні 6 та 7 класів із допомогою класних керівників Чміль Т.З. та Пилип І.В.
      Школярі майстерно зіграли ролі героїв улюбленої телепередачі. Перевтілилися в Царівну Василису  (Приймак А.,6 кл.) та Івана Царевича (Рачунь Б.,6 кл.); Чахлика Невмирущого (Мищенко В.,7 кл.) та Мар’ю Царівну (Благута В.,6 кл.); Попелюшку (Головко А., 7 кл.) та Принца (Матвійчик М.,7 кл.), Мачуху (Гіркова Д.,7 кл.); Алладіна (Костюк І.,
6 кл.) та Джина (Ковальчик Д., 7 кл.), Машу із мультика «Маша та Ведмідь»(Солтис А.,7 кл.) та її Маму(Руснак Р.,7 кл). Ведучими були Дуда А.(6 кл.) та Пеньондз В.(7 кл).
      Юні актори захопили увагу глядачів у залі. Реалістичність декорацій: королівські замки, тематичні малюнки, прикраси ,меблі – створювали відчуття присутності на знімальному майданчику «Казок У». Вдало підібрані костюми, змонтовані відеоролики, безумовно, теж лише сприяли веселій атмосфері.  Присутнім хотілося постійно тримати в полі зору усе, що відбувалося на сцені в актовому залі НВК.
      На заході були присутні батьки, які допомагали в  його проведенні, забезпечили костюми для своїх дітей, а також учителі та учні середніх та старших класів.
       У кожного із глядачів після закінчення свята було море вражень та позитиву. Школярі мали змогу сфотографуватися з «юними акторами», які були дуже схожі на справжніх.
        Веселий настрій, який подарували шести та семикласники, ще декілька днів поспіль не покидав вихованців НВК.
     

Немає коментарів:

Дописати коментар