2/13/24

Засідання команд психолого-педагогічного супроводу дітей з особливими освітніми потребами

 8 січня в ОЗ «Твіржанський ЗЗСО І-ІІІст.- ЗДО» (директорка Іванна ЩЕРБАТА) відбулися чергові засідання команд психолого-педагогічного супроводу дітей з особливими освітніми потребами за участю фахівців (консультантів) ІРЦ. У ході роботи було проаналізовано динаміку розвитку та моніторинг навчання дітей з ООП за І семестр 2023-2024 н.р. відповідно до поставлених цілей індивідуальної програми розвитку. Крім того, учасники обговорили зміни в розумовій, емоційно-вольовій, інтелектуальній сферах особливих школярів та вихованців.



На засіданнях були присутні батьки дітей, які надали додаткову інформацію про потреби, інтереси, уподобання, труднощі в соціально-побутовому орієнтуванні їхніх дітей, а також висловили побажання щодо організації освітньої діяльності їхніх дітей.
Дякуємо фахівцям ІРЦ за проведену консультативно-координаційну роботу, в процесі якої було обговорено важливі аспекти оцінювання навчальних досягнень дітей з ООП, професійно визначено індивідуальні потреби особливих діток та шляхи їх якісного забезпечення.
Безперечно, комплекс проведеної роботи допоможе більш влучно визначити освітні траєкторії учнів та вихованців з ООП, сприятиме напрацюванню перспективних заходів із роботи в інклюзивних класах та групах. Директорка Іванна ЩЕРБАТА вкотре наголосила, що розвиток інклюзії є одним із пріоритетних завдань сучасного освітнього закладу, отже забезпечення безбар’єрного доступу до якісної освіти та створення умов для комфортного навчання кожної дитини – надзвичайно важливий напрям діяльності, в забезпеченні якого покладено чимало зусиль. Кожна дитина важлива! Мріємо і працюємо для того, щоб всі здобувачі освіти нашого закладу змогли розкрити свій талант, знайти своє призначення та максимально були засіданні в житті країни.


Немає коментарів:

Дописати коментар