12/06/23

Квест –гра «Запалюємо зорі» до дня Святого Миколая.

 Мій святенький Миколаю,

Приходи скоріш, благаю.
Я до тебе помолюся
І тихенько пригорнуся.
Щастя дай моїй родині
І коханій Україні!
Зима дуже багата на свята і відкриває календар одне із найулюбленіших свят для малюків – День Святого Миколая. Святий Миколай першим приходить до нас зі святом милосердя та добра. Як же приємно дарувати, турбуватися про всіх, кого любиш. Особлива атмосфера, радість, посмішки та віра в чудеса – це ті спогади і емоції, які залишаються на усе життя.
Напередодні 6 грудня вихованці старшої групи «Дзвіночки» ОЗ «Твіржанський ЗЗСО I –III ст. ЗДО» (директор Іванна ЩЕРБАТА) разом з вихователем Оксаною ЧМІЛЬ та музичним керівником Іриною СТАРЕНЬКОЮ провели квест –гру «Запалюємо зорі» до дня Святого Миколая.
Здобувачі освіти показали цікаве дійство: співали пісні про Святого Миколая, грали рухливі та музичні ігри «Прикрась ялинку», «Лови сніжки», «Морквинка для зайчат» , розповідали вірші. Діти у віршах та піснях попросили у Святого Миколая здоров’я для тата і мами, собі подаруночків та щасливої долі для всієї родини та миру для України. Святий Миколай бажав дітям бути чемними, добрими, справедливими, шанувати і допомагати своїм батькам. Ще довго після свята лунали пісні про Миколая, веселий сміх щасливих дітей, панувала атмосфера добра та любові.
Хочеться подякувати батькам, здобувачам освіти та усім воїнам, які стоять на захисті нашої Батьківщини! Мирної України нам усім, злагоди та щасливого майбутнього!


Немає коментарів:

Дописати коментар