12/06/23

«Молодь по - сусідськи»

 Добросусідство! Як багато в умовах сьогодення значить це слово…З 27 по 30 листопада 2023 року представниці учнівського самоврядування ОЗ «Твіржанський ЗЗСО І-ІІІст. – ЗДО» (директор Іванна ЩЕРБАТА) Вікторія ПІДБЕРЕЖНИК та Іванна ДЕП’ЯК взяли участь у проєкті «Молодь по - сусідськи», який організувало товариство «Фольковіско» у співпраці з відділом освіти, молоді та спорту Мостиської ТГ.

Старшокласники із 5 закладів освіти Мостиської ТГ та здобувачі освіти з Польщі три дні провели на хуторі Гораєць, Підкарпатського воєводства Республіки Польща. Молодь змогла пізнати культуру сусідньої держави, а також презентувати нашу, українську. Прогулянки, психологічні тренінги, візуалізація своїх планів, майстер-класи, робота в команді, екскурсії – усе це приготували колеги з Польщі. Юнаки та дівчата з двох держав здружилися та чудово провели час разом. Наші вихованці повернулися додому з купою вражень та позитивних емоцій.
Щиро дякуємо відділу освіти, молоді та спорту Мостиської ТГ за можливість нашим учням долучитися до групи та більше дізнатися про історію та культуру дружньої Польщі.


Немає коментарів:

Дописати коментар