12/13/23

«Рукавичка від Святого Миколая»

 Різдво та свято Миколая – найдивовижніші та найочікуваніші зимові свята. І найбільше їх завжди чекають із великою надією на казку, звичайно ж, діти. Зима відчиняє двері у чарівний світ різдвяної казки, до якої може потрапити як маленький, так і дорослий, який хоче повернутися в дитинство і вірити у щось незвичайно чарівне.

Така казка завітала в ОЗ «Твіржанський ЗЗСО І-ІІІ ступенів – ЗДО»( директор Іванна ЩЕРБАТА) під назвою «Рукавичка від Святого Миколая».
У ній взяли участь здобувачі освіти третього та четвертого класів під керівництвом учителів Ольги МОЧЕРАД та Світлани КАВІЙ. Різдвяну казку збагатив мелодійний дитячий спів, майстерне декламування віршів, у яких діти зверталися з проханням до Бога про здоров’я для мами і тата, для усіх рідних, а для нашої неньки-України – щастя, миру, спокою та процвітання. Яскраві Зірочки разом з Нічкою- чарівницею та Ангелами звеселили свято чудовим таночком.
Кульмінацією цього дійства була інсценізація казки «Рукавичка», яка об’єднала усіх лісових мешканців навколо себе, зігріла своїм теплом і подарувала промінчик надії на життя. В очах казкових героїв була радість, усмішка та щирість. Вони ще раз переконали усіх присутніх на святі, якою великою справою є творити добро, милосердя, дарувати один одному любов та чуйність.
Учителі вчать своїх вихованців шанувати народні традиції як духовну окрасу народу. Вони передаються з покоління в покоління і прищеплюють головні цінності нашим діткам.
Наслідуймо добро і вчинки Святого Миколая! Нехай ці свята стануть для нас святами Милосердя, Доброти, Прощення і Любові до ближніх.


Немає коментарів:

Дописати коментар