12/06/23

День Святого Миколая

 Є свято гарне в Україні.

Є свято казки чарівне,
Коли Миколай у святій ряднині
Слухняним ласощі несе.
Сьогодні, 6 грудня, в ОЗ «Твіржанський ЗЗСО І-ІІІ ст.» (директор Іванна ЩЕРБАТА) відбулося дитяче свято до Дня Миколая, яке підготували учні 5 класу спільно з класним керівником Тетяною ЧМІЛЬ та педагогом- організатором Сергієм ПІДБЕРЕЖНИКОМ.
Улюблене свято, якого чекає вся дітвора – день Святого Миколая. Воно завжди було днем радості і чудес. Під час заходу маленькі глядачі змогли потрапити в чарівну казку, у якій двоє дітей, Яна та Сергій, допомагають ангелам-помічникам прокласти шлях Святому Миколаю через країну Казок до чемних дітей. Тут усі зустріли казкових героїв: Дюймовочку, Мальвіну, П’єро, інопланетян з планети «Залізяка», Марічку з мультфільму «Марічка та Ведмідь», козаків із мультфільму «Як козаки грали у футбол» та Івасика Телесика. Діти пройшли через багато випробувань, які їм загадали казкові герої. Звичайно, не обійшлося і без лісової нечисті: Кощія, Чаклунки, Кікімори, Баби Яги та чортика, котрі докладали всіх зусиль, щоб перешкодити дітям.
А наостанку, усі учасники спільно виконали пісню, у якій попросили, щоб усі татусі повернулися з війни. Святий Миколай роздав подарунки та бажав дітям бути чемними, добрими, справедливими, шанувати батьків і любити Україну.


Немає коментарів:

Дописати коментар