11/20/23

"Мільйон дітей моляться на вервиці."

 По дорозі до неба жодна молитва не пропадає... І відповідь на неї обов'язково буде, та лише тоді, коли захоче Бог...

Щороку, 18 жовтня, відбувається Всесвітня молитва дітей на вервиці під гаслом "Мільйон дітей моляться на вервиці." До спільної молитви за мир і єдність у світі долучилися і учасники освітнього процесу ОЗ "Твіржанський ЗЗСО І-ІІІст.- ЗДО" (директор Іванна ЩЕРБАТА).
Під час години спілкування у 10-А класі класний керівник Чміль С.І пояснила учням, що дата вибрана не випадково: цього дня церква вшановує пам'ять святого Луки -євангелиста, який описав дитинство Ісуса Христа та, згідно з переданням, є автором першої ікони Пресвятої Богородиці. Всесвітня ініціатива зародилася 2005 року у Венесуелі. Відтоді вервиця (розарій) єднає всіх дітей з різних континентів, єднає також українців з усього світу. На пам'ять десятикласники отримали вервичку.
Кожного дня, проходячи по кільканадцять разів біля фігурки Пресвятої Богородиці, яка є в нашому навчальному закладі, зупиняємося біля постаті Пречистої Діви, вдивляємося в Її обличчя, дякуємо нашій Небесній Заступниці, подумки ставимо питання, а також щиро просимо допомоги в наших потребах та з вірою чекаємо швидкої реакції Її Сина.
Сьогодні, як ніколи, актуальними є слова отця Піо: "Якщо мільйон дітей молитимуться на вервиці, світ зміниться."


Немає коментарів:

Дописати коментар