9/25/23

 

Відповідно до річного плану роботи ОЗ «Твіржанський ЗЗСО І-ІІІст.-ЗДО» (директор Іванна ЩЕРБАТА) 19 вересня відбулися засідання команд психолого-педагогічного супроводу дітей з особливими освітніми потребами за участю фахівців-консультантів ІРЦ. В ході роботи учасники визначили освітні траєкторії діток з ООП, розробили індивідуальні програми розвитку, проаналізували навчальні та поведінкові труднощі й досягнення школярів і вихованців, узгодили перспективні кроки для створення якісного інклюзивного простору в 2023-2024 н.р.
На засіданнях були присутні батьки, які теж постійні учасники команди супроводу. Вони надали додаткову інформацію про поведінку дітей вдома, їхні інтереси, вподобання, певні труднощі в соціально-побутовому орієнтуванні, висловили свої побажання щодо організації освітньої діяльності їхніх дітей.
Цьогоріч у закладі створено три інклюзивні класи та три інклюзивні групи в ЗДО, є новопризначені асистенти вчителя та вихователя. Завдяки тісній співпраці із фахівцями ІРЦ, в рамках якої завжди плідна консультативно-координаційна робота, можемо якнайкраще визначити потреби діток з особливостями, а відтак забезпечити їм умови для повноцінного психофізичного та інтелектуального розвитку, інтеграції в соціум. Крім того, злагоджена командна робота сприяє досягненню успіхів у навчальній та виховній діяльності, допомагає розкрити потенціал дітей. Безбар’єрний доступу до якісної освіти – ключове завдання сучасного освітнього закладу, докладаємо максимум зусиль, щоб забезпечити його реалізацію якнайкраще.

 

Немає коментарів:

Дописати коментар