9/25/23

ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ДЕНЬ ДОШКІЛЛЯ.

Осінь - барвиста і щедра пора року, кожній людині вона приносить свої дарунки, а працівникам ЗДО- професійне свято. Адже щороку восени ми відзначаємо ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ДЕНЬ ДОШКІЛЛЯ.
Це свято збирає працівників садочків і дітей, щоб привітати один одного, набратися позитивних емоцій і натхнення надалі займатися улюбленою справою.
22 вересня відбулося таке свято в ОЗ «Твіржанський ЗЗСО І – ІІІ ступенів – ЗДО»( директор Іванна ЩЕРБАТА), на якому вихователь старшої групи «ВІНОЧОК» Юлія ГОРОДЕЧНА разом з музичним керівником Іриною СТАРЕНЬКОЮ провели з вихованцями квест-гру «В гостях у казки»
Розпочався захід словами привітань вихованців і піснею «Діти-квіти». А далі чарівна Фея (С. Городечна) та Зайчик (Р. Підбережник) запросили присутніх у світ казки.
Діти із задоволенням співали пісні, розповідали вірші, брали активну участь в естафетах «Попелюшка», «Троє поросят», виконували жваві руханки з казковими тваринами, відгадували загадки від хитрої Лисички, були учасниками рухливої гри «Кіт та миші» та музичноі гри «Наше коло, мов сім’я».
Директор закладу освіти Щербата І.С. привітала колектив ЗДО з професійним святом, побажала усім здоров’я, миру і спокою, розуміння і взаємопідтримки, що є дуже важливим для кожної людини.
Дякуємо Богу і ЗСУ за можливість жити, працювати і виховувати нове покоління українців 💙

💛

Немає коментарів:

Дописати коментар