12/29/22

"Світом Миколай мандрує та добро усім дарує"

 

Святий Миколаю, не хочемо дарунків.
В нас інші бажання в ці темні часи.
Ти замість отих загадкових пакунків
нам МИР у торбинці своїй принеси.
День Святого Миколая — час подарунків, сподівань та очікування дива. На це свято чекають як дітлахи, так і дорослі, бо кожен вірить, що його мрії збудуться. А мрії у нас єдині – МИР в Україні.
В ОЗ «Твіржанський ЗЗСО І-ІІІ ступенів – ЗДО» (директорка Іванна ЩЕРБАТА) проведено захід «Іде Святий Миколай…», який підготували учні 5 класу разом із класним керівником Сільник М.В.
Учасники театралізованого дійства подарували усім діткам святковий настрій, а дорослим - можливість хоч на хвилинку повернутися у дитинство.
З великим натхненням діти читали вірші Миколаю та присвячували йому пісні. П’ятикласники майстерно відтворили казку, у якій чортики та антипко викрали місяць, щоб Святий не знайшов дороги до дітей. Нечистій силі допомагав шаман Сірко, а дітям - мольфарка Ксенія. Зима заморозила усю нечисть, а Джавелін – світлий воїн добра і справедливості - прогнав негідників зі святої української землі. Добрі ангели допомогли зустріти Миколая Чудотворця. У віршах діти молились за солдатів, мужніх героїв, просили для них здоровְ’я та сили для нашої ПЕРЕМОГИ. Усіх присутніх зворушила до сліз пісня «Зупиніть війну» (музичний керівник Підбережник С.Б.). До Миколая Чудотворця з уст дітей доносилися благання:
Ти забери війну,
Миру нам принеси.
Ти забери війну,
Від градів нас захисти.
Ти забери війну!
Ми хочемо спокійно жити.
Мрію мають таку
Усі українські діти.
Віримо, що Святий Миколай вислухає молитви дорослих і малих та принесе Україні довгоочікуваний МИР та ПЕРЕМОГУ!
Любий Святий Миколаю!
Молитви наші почуй.
Ми довго тебе виглядали.
Ти нас від війни врятуй!

 

Немає коментарів:

Дописати коментар