12/29/22

Наші волонтери

 

Колектив ОЗ «Твіржанський ЗЗСО І-ІІІст.-ЗДО» (директорка Іванна ЩЕРБАТА), як і всі свідомі українці, від початку повномасштабного вторгнення намагається всіляко допомагати ЗСУ, аби наблизити нашу перемогу. Чимало батьків наших учнів безпосередньо захищають Україну в лавах Збройних сил. Валерій Тарасенко, батько п’ятикласника, захищає суверенітет та територіальну цілісність нашої країни ще з 2014 року. Нещодавно він звернувся до нашого колективу з проханням придбати захисний шолом.
З допомогою Мостиського волонтеріату нам вдалося зібрати потрібну суму, і сьогодні п. Олег Гіс, керівник благодійної ініціативи допомоги військовим при Мостиській міській раді та п.Павло Осипов, начальник управління економічного розвитку та інвестиційної політики громади, завітали до нашого закладу, аби вручити мамі бійця цю життєвонеобхідну на фронті річ. Мати розповіла учням про нелегку службу свого сина, який боронить Україну в найгарячіших точках. Діти ж, згадуючи своїх батьків, які теж воюють, слухали зі сльозами на очах.
Тішимось, що мали можливість долучитися до збору, таким чином внести хоч клаптик допомоги воїну, який ризикує задля нашого спокою найціннішим – власним життям. Просимо Бога, щоб всі ворожі кулі минали наших захисників, і водночас віримо, що у потрібний момент куплений нами шолом зможе врятувати життя.

 

Немає коментарів:

Дописати коментар