11/10/22

«Шкіряний м’яч»

 

3 листопада 2022 року на стадіоні Опорного закладу «Твіржанський заклад загальної середньої освіти – заклад дошкільної освіти Мостиської міської ради Львівської області» (директорка – Іванна ЩЕРБАТА) відбулися фінальні змагання з футболу на призи клубу «Шкіряний м’яч» серед команд закладів освіти Мостиської міської ради. У змаганнях взяли участь команди ОЗ «Мостиський ЗЗСО №1 І-ІІІ ст.», ОЗ «Мостиський ЗЗСО №2 І-ІІІ ст.», Ліцею №3 м.Мостиська, ОЗ «Малнівський ЗЗСО І-ІІІ ст.», Соколянського ЗЗСО І-ІІІ ст., Раденицького ЗЗСО І-ІІІ ст.
Матчі проходили цікаво; були і сльози та розпач від гірких поразок, і неймовірна радість та хвилини неосяжного щастя переможців. Спортивне свято для здобувачів освіти вдалося: емоції залишалися поза футбольним майданчиком, на полі панувала чесна гра, грубощів та негативу не було взагалі. У запеклих баталіях перемогу в турнірі здобула команда Соколянського ЗЗСО І-ІІІ ст.
Організатори – відділ освіти, молоді та спорту Мостиської міської ради дякують за Господню ласку і таку прекрасну, як на цю пору року, погоду; дякуємо нашим охоронцям, Збройним Силам України, за відсутність повітряних тривог. Окрема величезна подяка за неймовірно теплий прийом для всіх учасників, організовані обіди для всіх діток, святкову атмосферу, чудовий музично-патріотичний супровід - директорці ОЗ «Твіржанський ЗЗСО І-ІІІ ст. – ЗДО» Іванні ЩЕРБАТІ та всьому працьовитому колективу цього закладу освіти!
Чесно та об’єктивно відсудили всі матчі суддівська колегія у складі Роман КОТИЛЯК, Василь ВЕСЕЛІВСЬКИЙ, Руслан ВОЙЦЕХІВСЬКИЙ. Жодна з команд не мала найменших претензій щодо суддівства, і це найкраща похвала арбітрам за їхню роботу.
Батькам всіх юних спортсменів дякуємо за вихованих,толерантних, відповідальних і готових на все заради команди своєї школи діток! А тренерам-наставникам – за підготовку команд до турніру, стресостійкість і терплячість до бурхливих емоцій вихованців, взаємодопомогу та взаємоповагу.
Незалежно від зайнятих місць Ви найкращі! Слава Україні!

 

Немає коментарів:

Дописати коментар