6/26/22

Звіт керівника ОЗ «Твіржанський ЗЗСО І-ІІІст. - ЗДО»

 

Фінальний акорд цього непростого, сповненого викликами навчального року - звіт керівника ОЗ «Твіржанський ЗЗСО І-ІІІст. - ЗДО» перед громадськістю про роботу закладу освіти. Щорічний звіт директора, як важливий фактор відкритості і прозорості діяльності закладу – підсумок роботи всього педагогічного колективу. Пісня «Червона калина» у виконанні Мухи Христини, учениці 10-Б класу, художнє читання патріотичної поезії «Живи, Вкраїно!» восьмикласницею Підбережник Вікторією та виступ вокально-хореографічного ансамблю «Золоті струни» налаштували присутніх на позитивний настрій.
Директорка закладу Щербата І.С. розповіла про діяльність у 2021-2022 н.р. та наголосила на успіхах та досягненнях у навчальній та виховній сферах, а їх, незважаючи на нелегкі умови воєнного часу, чимало. Звернула увагу на пріоритети у роботі, а це перш за все національно-патріотичне виховання, удосконалення навичок роботи в умовах дистанційного та змішаного навчання, покращення матеріально-технічної бази тощо. Про роботу філії «ОЗ Хоросницький ЗЗСО І-ІІ ст.» прозвітував в.о.завідувача філії Мазуркевич З.М.
На звіті були присутні шановні гості – це міський голова Пельц М.С., начальниця відділу освіти, молоді та спорту Мостиської міської ради Гнатовська Н.М., в.о. старости старостинського округу №2 Дорош П.Є., директорка ЦПРПП Баша О.Т. Мирослава Степанівна відзначила належну роботу закладу освіти, подякувала директорці та педагогічним працівникам за якісну організацію освітнього процесу в закладі. Надія Мирославівна наголосила, що на освітянському фронті основним є виховати національно- свідомих громадян, гідних майбутньої перемоги.
Колектив закладу та батьківська громадськість одноголосно вирішили роботу директорки визнати задовільною.
Незабаром новий 2022-2023 навчальний рік. Віримо, що він буде кращим, з перемогою. По-іншому і бути не може!!!
Попереду зміни, нові виклики, нові висоти! Ми впевнені – разом ми справимося. Заради дітей, заради їх щасливого майбутнього.
 

 

***********************************************************************************





      16 червня 2022 року о 12.00 год. у приміщенні актової зали закладу освіти відбудеться звіт керівника про діяльність закладу.
     Запрошуємо усіх учасників освітнього процесу та громадськість

Немає коментарів:

Дописати коментар