2/01/22

Дистанційне навчання

   Проводити уроки віддалено, не бачити учнів, не мати можливостей пояснити особисто й допомогти в момент виникнення проблеми… Ще зовсім недавно вчителі не могли й уявити таких ситуацій у своїй роботі. Але пандемія внесла несподівані корективи і змусила всіх невідкладно опановувати цифрові інструменти, нові педагогічні підходи та методики дистанційного навчання, з чим педагогічні працівники ОЗ «Твіржанський ЗЗСО І-ІІІ ст. – ЗДО» (директорка І.Щербата) впоралися. І тому сьогодні ми впевнені, що все буде добре!

     Вимушене дистанційне навчання стало викликом для всіх учасників освітнього процесу: вчителів, учнів та батьків. Нашому колективу завдяки навчанню у Центрі інноваційних освітніх технологій Навчально-наукового інституту права, психології та інноваційної освіти «Львівської політехніки», професійності системного адміністратора закладу Солодкевич О.А. (навчання щодо використання платформи Moodle з учителями, здобувачами освіти та їхніми батьками), взаєморозумінню та взаємопідтримці колег, вдалося злагоджено організувати освітній процес та створити всі необхідні умови для роботи в дистанційному режимі.
Ми всі вчимося вчитися дистанційно! І велика заслуга кожного педагога, що діти посміхаються та залюбки виходять в ефір! Діти щасливі, а ми разом з ними! Тільки у спільній діяльності та взаємодії досягнемо бажаного результату!
 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар