1/02/22

Методичне об’єднання класних керівників

 

   Сьогодення потребує від педагогів високого рівня професіоналізму, володіння сучасними методами виховання, а особливо вміння творчо підходити до своєї роботи. Однією з форм методичної роботи у закладі освіти, що сприяє підвищенню рівня фахової майстерності педагогів, є методичне об’єднання класних керівників. Тому, 28.12.2021 року в ОЗ «Твіржанський ЗЗСО l-lll ст.-ЗДО» (директорка Щербата І.С.) відбулося чергове засідання методичного об’єднання класних керівників - методичні посиденьки, під час яких було розглянуто та обговорено тему «Розвиток ключових компетентностей здобувачів освіти в освітньому просторі ЗЗСО».
Своїми баченнями та досвідом роботи поділилася керівник МО Козак І.В. Учителі початкових класів Лега О.Б. та Кавій С.Б. презентували свої напрацювання щодо розвитку ключових компетентностей учнів на уроках.
Класні керівники 6 класу Козак О.Б., 9 класу Феник М.М. та 10б класу Дмитришин О.Є. поділились досвідом роботи щодо використання інтерактивних, ігрових та інтелектуально-пізнавальних форм та методів у системі роботи класного керівника.
Завершила посиденьки практичний психолог закладу Семенишин М.І. тренінгом «Віртуальний терор: тролінг і кібербулінг».
Основні зусилля МО зосереджено на пошуку кращих технологій педагогічної праці, ефективному втіленню інновацій та оптимізації виховного процесу, обміні досвідом роботи класних керівників.

 
 

Немає коментарів:

Дописати коментар