12/14/21

День Збройних сил України

День Збройних сил України – це свято, коли в серцях у кожного патріота поєднуються гордість за наших героїв і смуток за тих, хто боронив Україну до останнього. Це свято не лише військових, а й усіх свідомих громадян, які вболівають за долю нашої землі і нашого народу.
До дня Збройних Сил України з метою патріотичного виховання підростаючого покоління, формування активної громадянської позиції щодо єдиної цілісної держави та захисту її кордонів в ОЗ «Твіржанський ЗЗСО І-ІІІ ст. - ЗДО» (директорка Щербата І.С.) було проведено інтегроване заняття гуртків військово-патріотичного спрямування («Юний захисник» - керівник Куч А.І., «Патріот» - керівник Котиляк Р.В. та «Джура» - керівник Підбережник С.Б.), під час якого гуртківці вшанували пам’ять загиблих воїнів АТО, ознайомились з міжнародною миротворчою діяльністю ЗСУ, відпрацювали надання першої медичної допомоги та взяли участь у змаганнях «Влучний стрілець». Перемогу здобув учень 9 класу Костюк Денис. Під час заняття гуртківці показали гарні результати з фізичної, військової та медичної підготовки.
Всі учасники заняття зрозуміли основне – тільки глибока й усвідомлена любов до рідної землі, прагнення захищати її спонукає людину з повагою ставитися до почуттів інших, бути небайдужим до трагедій рідної землі й народу.
 

 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар