12/15/20

  Різдво у школі

Новий рік от-от настане, а за ним – Різдво. Це час для неймовірного настрою, надії на диво, час подарунків, святкових смаколиків та, звісно, привітань. Усі близькі для нас люди варті уваги та найтепліших слів у ці дні. Щирі привітання від дирекції лунали сьогодні в адрес працівників та учнів закладу. Діти виконували добре відому всім колядку українською мовою «Нова радість стала»(підготувала Козак І.В.) та «Jingle bells» англійською (підготувала Щербата І.С.). Доєднались до виконання всі охочі


  

Твори добро, бо ти на землі людина….
 
З великим бажанням освітянська родина ОЗ « Твіржанський ЗЗСО І-ІІІст. – ЗДО» долучилася до волонтерської акції «Дарунок солдату». Діти виготовили ангелочки-обереги, підготували малюнки, написали побажання. Мабуть, немає щирішого подарунку, аніж той, що зроблений руками дітей. А педагогічні та технічні працівники приготували вареники, напекли пампушки, принесли домашню консервацію, крупи, засоби гігієни тощо... Загалом, заклад долучився до акції, яку організувала громада с. Твіржі.
Такі справи вкотре підтверджують, що сила у єдності!
 

 

 

 "Різдвяні канікули - 2021"

 Щорічний фестиваль-конкурс мистецтв "Різдвяні канікули - 2021" не лише залучає учнівську молодь до змістовного дозвілля, а й сприяє відродженню та утвердженню духовних цінностей українського народу, залученню юнацтва до вивчення та розуміння кращих зразків традиційного народного та сучасного українського мистецтва, заохоченню нових талантів та обдарувань. Цьогоріч в онлайн-форматі.

Учениця 11-Б класу ОЗ "Твіржанський ЗЗСО І-ІІІст. - ЗДО"
Козак Вероніка, 16 років
вихованка вокального гуртка "Гармонія"(керівник Козак І.В.)
Номінація "Соло"
1. "А сніг летів", сл. та муз. В. Куртяк
2. "Святкова коляда", сл. О. Качур, муз. О. Качур, І. Батюк

Немає коментарів:

Дописати коментар