11/13/20

  "Сурми звитяги"

 Сьогодні, 5 листопада, у Центрі творчості дітей та юнацтва Галичини на Погулянці, відбувся обласний ХХl Всеукраїнський дитячо-юнацький фестиваль патріотичної творчості "Сурми звитяги", в якому взяли участь учні ОЗ «Твіржанський ЗЗСО l-lllcт. - ЗДО». Номінаця «Солісти-вокалісти» 🎶- учениця вокального гуртка «Гармонія» Козак Вероніка (керівник Козак І.В.).

Номінація «Художнє читання» - учень 10-А класу Костюк Ігор- Марко (керівник Мік Г.С.)
"Сурми звитяги" дає учасникам путівку у світле майбутнє. Крім того, тут показують дітям, що українське - це модно.
 

 

 

Всеукраїнський радіодиктант

 Щорічно одним із найважливіших заходів до Дня писемності є Всеукраїнський радіодиктант національної єдності. Сьогодні, 9листопада, наші учні спільно з дирекцією та учителями-мовниками теж долучились до написання. Цьогоріч у ньому розкрито направду актуальну тему- роль книги та комп'ютерів. Виклики книжкової ери мотивують задуматися про сучасні гаджети та вагомість незамінної книги. Учні мали змогу перевірити свої знання зі синтаксису, пунктуації, орфографії. Десятикласники та одинадцятикласники вже володіють багажем здобутих знань, щоб перевірити свій рівень. П'ятикласники спробували свої сили, вперше долучившись до Всеукраїнського флешмобу. З ініціативи дирекції, найкращі три роботи ювілейного XX радіодиктанту, будуть відзначені на загальношкільному рівні, адже це завжди мотивує учнів до розвитку та навчання. Бо, як відомо, бути розумним та грамотним модно в усі часи.


 Рекламний проєкт до Дня писемності "Завжди в моді українська книга". Дудок Олександр, учень 3 класу ОЗ "Твіржанський ЗЗСО I-IIIcт.-ЗДО"

 


 

Немає коментарів:

Дописати коментар