2/28/20

Хімічний марафон


Атоми, молекули та різноманітні хімічні звязки оточують нас усюди. Той, хто  володіє інформацією про їхню користь та шкоду, зможе забезпечити для себе раціональне використання всіх  предметів щоденного вжитку. На перший погляд хімія- складна наука, адже величезна кількість формул та таблиця Менделєєва є підтвердженням цього. Проте насправді хімія-надзвичайно цікавий предмет, який потрібно зрозуміти.
З метою зацікавлення наукою, поглиблення знань, розвитку практичних навичок в
ОЗ » Твіржанський  ЗЗСО I-III ст.-ЗДО» пройшов хімічний марафон під назвою «Природа дає-людина обирає.» У закладі пройшов ряд змістовних заходів.
Відповідальними за організацію та проведення були вчителі хімії опорного закладу та філій, а саме: Дмитришин О.Є., Барабах І. С. та Городечна Л. С.
До прикладу, у понеділок, у День повітря, була організована виставка »Легені планети» для учнів 9-11 кл.,у вівторок, у День води, учні 7-11 кл. дізналися про користь та шкоду різних напоїв та виготовили памятки-буклети. У середу учні 7-9 класів подорожували на уроках до замку цариці Хімії та за круглим столом обговорили роль хімії в житті людини. У четвер учні 7-9 класів ознайомилися, як проводять досліди справжні алхіміки. Закінчився марафон у пятницю у творчій лабораторії. Учні захищали проєкти «Вода просить допомоги.».
Щоб вивчити, треба полюбити предмет та відкрити його з іншого боку. Школярам  протягом тижня це вдалося.


Немає коментарів:

Дописати коментар