2/13/20

Хто володіє інформацією, той володіє світом…

Як відомо, у лютому весь світ відзначає День безпечного Інтернету. З метою активізації учнівської молоді до вивчення інформатики як науки, поглиблення знань про мережу Інтернет, мотивації до нестандартних форм діяльності в ОЗ «Твіржанський ЗЗСО І-ІІІст. – ЗДО» пройшов марафон інформатики. Упродовж тижня під керівництвом Солодкевич О.А. ( ОЗ «Твіржанський ЗЗСО І-ІІІ ст. – ЗДО»), Чайківського В.Д. (філія «Хоросницький ЗЗСО І-ІІ ст.» ОЗ «Твіржанський ЗЗСО І-ІІІ ст. – ЗДО» ) та Кадило У.М. (філії «Мистицький ЗЗСО І-ІІ ст. – ЗДО» ОЗ «Твіржанський ЗЗСО І-ІІІ ст. – ЗДО») школярі брали участь у цікавих заходах.
Вони активно долучилися до тренінгу «Безпека в Інтернеті», адже світова павутина може бути направду небезпечною. Юні художники позмагалися у конкурсі малюнків «Мишка майбутнього», а літератори – у поетичному конкурсі на кращий вірш про інформатику. Міністерство освіти та науки учнівського самоврядування підготувало QR квест. Ця пізнавальна розвага сподобалась усім, адже для цього школярі могли вільно застосовувати мобільні телефони. Конкурс «Золотий диск» та інтелектуальні змагання відбувалися як в ОЗ, так і у філіях.
 
Педагоги поділилися цікавими формами роботи за круглим столом «Архів ідей».
На останок наймолодші школярі здійснили віртуальну мандрівку до Комп’ютерленду, а найстарші виготовили листівки до Дня Валентина.
Спостерігаючи за інтересом, з яким учні брали участь в інтелектуальних змаганнях, можна зробити висновок, що інформатика зовсім не нудна точна наука, а навпаки, цікава та сучасна. А вміти знаходити необхідну інформацію та володіти нею повинен вміти кожен.

Немає коментарів:

Дописати коментар