12/13/19

Марафон Захисту Вітчизни



Відповідно до плану предметних марафонів з 02.12. до 06.12. в ОЗ «Твіржанський ЗЗСО І-ІІІ ст. – ЗДО» проходив марафон «З дитинства на захисті рідного краю». Упродовж тижня учителі Захарко Т.А. та Куч А.І. проводили тематичні заняття та інші заходи, метою яких було сприяти усвідомленню учнівською молоддю свого обов’язку щодо захисту України у разі виникнення загрози,  поглибити знання  про функції Збройних сил України та інших військових формувань, їхні характерні особливості; підготувати учнів  до захисту свого життя і здоров’я та життя інших людей у надзвичайних ситуаціях мирного і воєнного часу.
У понеділок пройшли тематичні години спілкування про Збройні сили України, а також старшокласники дискутували про минуле й сьогодення армії. Переглянули презентацію «Структура ЗСУ. Види і роди військ». Юнаки мали змогу ознайомитися зі змістом присяги.
«Збережемо вас від біди!»- вислів, який найкраще підходить, щоб описати вівторок.  Учні 7 класу виготовили  власноруч обереги для захисників, які мають на меті передати через волонтерів. У середу здійснили заочну екскурсію в зону АТО, переглянувши фрагменти фільму «Позивний Бандерас». Напередодні Дня ЗСУ, у четвер, відбулися військово-спортивні змагання між учнями 10-11 класів.
А у пятницю школярі презентували виставку малюнків, яку готували впродовж тижня.
Участь у зазначених вище заходах  сприяла мотивації юнаків, вихованню почуття  патріотизму та любові до своєї Батьківщини.

 

Немає коментарів:

Дописати коментар