10/04/19

День учнівського самоврядування


Участь школярів в учнівському самоврядуванні – важливий шлях і умова залучення шкільної молоді до перетворень, що відбуваються у нашому суспільстві. Школа – це модель майбутнього суспільства. Учні потребують практичних навичок управлінської діяльності. Саме педагоги ці навички допомагають здобути.
Напередодні дня вчителя учням 10 та 11 класів надали можливість відчути себе в ролі вчителів. Старшокласники проводили уроки з різних предметів та заняття у ЗДО. Але цьому передувала велика та клопітка підготовча робота: обговорення розкладу уроків, проведення консультацій з учителями щодо форм та методів їх проведення, написання конспектів, читання методичної літератури, підготовка презентацій тощо.Учні готувалися і хвилювалися. З відповідальністю та захопленням проведені уроки залишили у «нових учителів» та учнів незабутні враження.
Після проведення уроків багато переосмислили і зробили висновки. Можливо, хтось тільки загорівся бажанням стати вчителем, а хтось подивився на омріяну професію з усіх сторін. Ділились враженнями: «Цей день був неймовірним, подарував море емоцій, хоча наприкінці занять почувались виснаженими».
Старшокласники впорались з одним учительським днем і стали ще більше цінувати вчителів.

Немає коментарів:

Дописати коментар