9/02/19

Свято Першого дзвоника по-новому!


Знання – пріоритет сильних!!
Сила духу – умова непереможних!!

Свято Першого дзвоника по-новому!
Цьогоріч в ОЗ «Твіржанський ЗЗСО І-ІІІ ст. – ЗДО» навчальний рік розпочався в шкільному та родинному сонцеколі.
 А  кожен клас – віддзеркалював  кольори веселки!! Подвіря закладу випромінювало радість. Воно було розфарбоване символічними дзвониками, прапорцями та квітками. У центрі – сонце, навколо якого зібралася вся шкільна родина, та державна символіка, яскрава й барвиста.
Першокласники й учні 11 класу крокували пліч-о-пліч і віддзеркалювали ланцюжок поколінь.  А  другокласники, котрі першими відчинили двері Нової української школи, стали, власне, тими  квіточками освітньої реформи. Яскравий флешмоб у їхньому виконанні був окрасою свята. Тісна співпраця з батьками має бути позитивно налагоджена з перших днів навчання. Тому, саме батьки із короваєм в руках завели своїх діточок у школу та поблагословили на гарний початок.

Про патріотизм можна чимало говорити, але учні українських шкіл проявляють його вільно, впевнено, щиро та свідомо. Старшокласники під час виконання патріотичного флешмобу «Майбутнє України»  намагалися показати це. Директор Книшик С.І. побажала успіхів у новому навчальному році, сили  та натхнення. А також зауважила, що НУШ – це школа для життя в XXI ст. Суспільство розвивається, зараз ми не можемо точно знати, з якими викликами зустрінуться діти, які  навчаються у школі. Проте зрозумілим є, безумовно, те, що випускники ЗЗСО мають володіти необхідними для самореалізації знаннями та вміннями. А допомогти школярам може лише активний та творчий вчитель.
Прийшла також привітати учнівський та вчительський колективи староста села Городечна І.С.
Тож нехай цей навчальний рік буде світлим, як сонце, і барвистим, як веселка!!
Зі святом усіх!!!





   Перемогу в обласному конкурсі малюнків серед дітей
 на тему "Живи вільно" 
з нагоди відзначення
 Всесвітнього дня протидії торгівлі людьми
 отримала Приймак Анастасія.




Немає коментарів:

Дописати коментар