1/25/19

Кір!!!

25 січня в ОЗ «Твіржанський ЗЗСО I-III ст. –ЗДО» відбулися батьківські збори з участю директора ОЗ Книшик С.І., заступника директора з освітньої роботи Приймак М.М. ,завідуючої ФАПом с.Твіржа Кузик Н.С., класних керівників, батьків.
Найважливіше питання, винесене на порядок денний зборів – кір як небезпечне і заразне захворювання, спричинене вірусом, ліків від якого не існує, а ускладнення від цієї хвороби можуть навіть призвести до смертельних наслідків . На кір може захворіти як дитина, так і доросла людина в будь-якому віці.
Завідуюча ФАПом Кузик Н.С. виступила перед батьками, розповіла про захворювання, способи розповсюдження, симптоми і сказала, що єдиний спосіб запобігти ускладненням і смерті від кору – тільки вакцинація, оскільки ВООЗ визнала відмову від вакцинації глобальною загрозою людства. Наталія Степанівна закликала батьків до імунізації дітей та ознайомила з інструкцією щодо організації та проведення заходів з імунізації ,а також повідомила, що в медичних закладах є в достатній кількості вакцини Пріорікс виробництва Бельгія, тому можна і необхідно звертатися до лікаря та отримати пропущені дози. Адже зберегти своє здоров’я і здоров’я дітей можна тільки завдяки імунізації.

Немає коментарів:

Дописати коментар