12/12/18

Круглий стіл із класними керівниками на засіданні МО «Робота із учнями, схильними до девіантної поведінки. Практичні поради».


12 грудня у рамках Всеукраїнського тижня права в навчальному закладі було проведено круглий стіл із класними керівниками на засіданні МО «Робота із учнями, схильними до девіантної поведінки. Практичні поради». Засідання відбулося з участю заступника директора з освітньої роботи, керівника МО класних керівників закладів освіти Приймак М.М., практичного психолога Шпильки О.З., керівника МО класних керівників закладу Феник М.М. та класних керівників. Приймак М.М. сказала, що робота з учнями, схильними до девіантної поведінки, є важливою педагогічною проблемою, тому діяльність класного керівника та психолога повинна бути
спрямована на попередження та подолання відхилень у поведінці учнів і запобігання розвитку різних форм їх асоціальної поведінки. Шкільний психолог Шпилька О.З. розповіла про біологічні, психологічні та соціальні фактори ризику девіантної поведінки та надала практичні поради класним керівникам у роботі з такими дітьми та їх батьками. Керівник МО Феник М.М. запронувала присутнім відеоролик, наголосила на важливості виховання у стінах школи, виявленні відхилень та запросила до обговорення даного питання. Класні керівники Солодкевич О.А., Чміль С.І., Дмитришин О.Є., Чміль Т.З., Пилип І.В., Грицайко Н.О. взяли участь в обговоренні та поділилися своїм досвідом роботи з дітьми девіантної поведінки. Методичне об’єднання класних керівників пройшло цікаво, активно та , головне, результативно. В результаті роботи було визначено основні проблеми з даного питання та методи і форми їх подолання.

Немає коментарів:

Дописати коментар