12/03/18

Може зламатися тіло, але дух - ніколи!



Під таким гаслом в ОЗ «Твіржанський ЗЗСО І-ІІІ ст. - ЗДО» пройшли заходи з відзначення Міжнародного дня людей з інвалідністю, котрі були спрямовані на виховання кращих людських чеснот, доброти та гуманізму.
Відтак, у закладі започаткували « шкільне радіомовлення» , оскільки є належне технічне обладнання , котре дає можливість це зробити. Таким чином, без необхідності зібрання в одному приміщенні, діти почули всю необхідну інформацію про вагомість цього дня в календарі, перебуваючи в цей час на перерві. Директор ОЗ Книшик С.І. розповіла про відомих у світі людей, котрі були інвалідами, але змогли досягнути висот у своїй діяльності. Серед них славетні науковці, письменники, художники та спортсмени. Також заступник з ВР Приймак М.М. та педагог-організатор Підбережник С.Б. підготували відеоматеріали про параолімпійців, колишніх воїнів АТО, відомих українців з інвалідністю. Спільно з директором учні 10 класу відвідали М.Т. Даца, який багато років є інвалідом. Цей візит був для школярів прикладом сили духу та милосердя.
У початкових класах пройшли уроки доброти. У середніх та старших класах проведені тематичні заняття та виховні години тощо.
Ніхто не знає, яке життя чекає попереду, головне виховати в собі  почуття жаги до життя, гуманізму та віри у свої сили.

Немає коментарів:

Дописати коментар