11/15/17

Схід і захід разом: будуємо довіру зі шкільної парти Зустріч гостей з Луганщини у Твіржанському НВК

       


   По-особливому святкова та урочиста атмосфера панувала у Твіржанському НВК 25 жовтня, адже учні та педагоги радо вітали дорогих гостей із Луганщини. Відбулося таке дійство в рамках реалізації програми «Схід і захід разом», метою якої є формування в учнівської молоді східної та західної України цінностей на засадах загальноукраїнської ідентичності та патріотизму.
     Вітаючи школярів зі східного регіону нашої країни у стінах рідної школи, діти Твіржанського НВК підготували для них святковий концерт, під час якого продемонстрували свої таланти та вміння, чим неабияк вразили гостей.  
    Щиро вітала всіх присутніх, серед яких учні та вчителі з Луганщини, представники львівської обласної прокуратури, міського відділу освіти та райдержадміністрації, директор школи Світлана Книшик, побажавши усім здоров’я, єдності та миру.      
     Справжнім подарунком для дітей був виступ зіркового гостя,  заслуженого артиста України, Андрія Заліска.
     Коли закінчився урочистий захід, гостей запросили на святковий обід скуштувати традиційні українські страви.
     Будучи не так вже й багато часу в школі, діти з Луганщини встигли познайомитись із учнями Твіржанського НВК, поспілкуватись та навіть поділитися мріями та планами на майбутнє, і, як виявилось, між ними багато спільного. Ця зустріч вкотре довела, що  жодних бар’єрів  для дружби та спілкування між людьми, які живуть у різних регіонах нашої країни немає.Теплі спогади про цю важливу подію ще довго залишаться у серцях усіх. А луганчанам нагадуватимуть про неї подарунки, у вигляді оберегів, та листівки, які діти від щирого серця подарували тепер уже своїм друзям.
    

Немає коментарів:

Дописати коментар