4/26/19

Прощаймо та «бережімо собори душ своїх».

У передчутті Великодня…
Тиждень перед Великоднем прийнято називати Страсним. Саме тепер, в останній тиждень Великого посту, мабуть, кожен християнин з великою святістю та страхом перед Господом спокутує свої гріхи, готує свою душу, наводить лад у хатніх справах.
В ОЗ «Твіржанський ЗЗСО І – ІІІ ст. – ЗДО» учні та вчителі теж свідомо та духовно провели ці дні. На загальношкільній лінійці директор Книшик С.І. привітала всіх з прийдешнім святом, побажала миру та злагоди в родинах. Та, вже традиційно, шкільна родина помолилася за своїх рідних та воїнів АТО, які дарують нам мирне небо.
Школярі принесли писанки та крашанки, які вони виготовили власноруч, та прикрасили ними писанкове дерево. Усі охочі долучилися до виставки малюнків, котрих назбиралось теж багато. Великодні експозиції підготували також у класних приміщеннях.
Таким чином, протягом тижня батьки, які відвідують заклад, можуть побачити, якими направду творчими є їхні діти. Учитель основ християнської етики Чміль С.І., а паралельно і класний керівник 11 класу, провела зі своїми вже майже випускниками годину відкритих думок про традиції Великодня в українських сім’ях та за кордоном.
Тож пам’ятаймо не лише про красу зовнішню, про те, щоб оновити гардероб та підготуватися матеріально. Подбаймо про красу та чистоту у наших серцях. Прощаймо та «бережімо собори душ своїх».



Немає коментарів:

Дописати коментар